آشپزی

طرز تهیه سوپ جو و بلغور گندم

اموزش اشپزی طرز تهیه سوپ جو و بلغور گندم

سوپ جو

مواد لازم سوپ جو و بلغور گندم

 جو پوست کنده – یک پیمانه
بلغور گندم – نصف پیمانه
ذرت پخته – نصف تا یک پیمانه
خامه – یک پاکت
جعفری خردشده – کمی
قارچ – ۲۰۰گرم
هویج رنده یاخردشده – سه عدد
شیر – دولیتر
سینه مرغ – نصف یک عدد
کره – ۵۰گرم

طرز تهیه سوپ جو و بلغور گندم

 

سینه مرغ را با مقدار زیادی آب می پزیم.سپس ریش ریش می کنیم و کنار می گذاریم.با آب مرغ، جو و بلغور خیس شده را می پزیم. اگر به آب نیاز داشت می توان کم کم اضافه کرد تا حدی که بپزد. کره را آب می کنیم و به آن چهار قاشق آرد گندم می افزاییم  تا حدی که بوی خامی آن از بین برود و سپس شیر را اضافه می کنیم و تند تند هم می زنیم تا بجوشد و سفت شود.شیر را اول کمی اضافه می کنیم تا گلوله نشود.به جو و بلغور، هویج و ذرت، مرغ ریز شده و شیررا اضافه می کنیم و هم می زنیم. در قابلمه را نمی گذاریم. نمک را هم آخر پخت اضافه می کنیم تا بریده نشود.قارچ را هم اضافه می کنیم تا حدی که تمام مواد خوب پخته شود .کمی هم جعفری اضافه می کنیم.موقع کشیدن سوپ سفید در ظرف، خامه را اضافه و خوب مخلوط می کنیم.

نکات :

بهتر است جو و بلغور را از شب قبل خیس کنید. سوپ سفید را هرچه هم بزنید کمتر ته می گیرد. این سوپ با قلم گوساله طعم بهتری دارد.

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا