آشپزی

سوپ طلایی قارچ

سوپ طلایی قارچ
سوپ طلایی قارچ

سوپ طلایی قارچ ، ۵۰۰ گرم قارچ ، ریز کنید ، قارچ و ادویه ها را اضافه کنید. حرارت را کمی پایین آورید، مخلوط شیر و آرد را داخل سوپ بریزید، و با هم مخلوط کنید و آب لیمو را قبل از سرو اضافه کنید.

مواد لازم: سرو ۶ نفر
۲ عدد پیاز، ریز کنید
۵۰۰ گرم قارچ، ریز کنید
۱ قاشق سوپخوری پاپریکا (فلفل شیرین)
۱ و ۱/۲ قاشق شوید
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۳ قاشق سوپخوری سس سویا
۱ پیمانه آب، یا آب سبزیجات
۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون
۲ قاشق سوپخوری آرد
۲ پیمانه شیر سویا
۲ قاشق سوپخوری آب لیمو

روش تهیه:
۱- ۱/۲ پیمانه آب را داخل یک قابلمه بزرگ روی حرارت قرار دهید و پیاز را اضافه کنید. و با حرارت بالا حدود ۵ دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید تا پیاز نرم شود و تمام آب تبخیر شود.

۲- ۱/۴ باقیمانده آب را اضافه کنید و هم بزنید تا اگر پیاز به ظرف چسبیده جدا شود. حدود ۳ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید تا تمام آب تبخیر شود و پیاز شروع به قهوه ای شدن کند.

۳- قارچ و ادویه ها را اضافه کنید. حرارت را کمی پایین آورید، روی ظرف را بپوشانید و ۵ دقیقه بپزید و مرتبا هم بزنید.

۴- سس سویا و آب یا آب سبزیجات را اضافه کنید و روی ظرف را بپوشانید و حدود ۱۰ دقیقه اجازه دهید بجوشد.

۵- داخل یک قابلمه دیگر روغن زیتون و آرد را با هم مخلوط کنید تا بصورت یک خمیر سفت فرم بگیرد. روی حرارت قرار دهید و حدود ۱ دقیقه مرتبا هم بزنید، شیر سویا را اضافه کنید و روی حرارت متوسط مرتب هم بزنید تا کمی بجوشد و غلیظ شود.

۶- مخلوط شیر و آرد را داخل سوپ بریزید، و با هم مخلوط کنید و آب لیمو را قبل از سرو اضافه کنید.

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا