آموزشپزشکی و سلامت

آموزش درست کردن دمنوش سیب و دارچین + خواص مواد تشکیل دهنده

آموزش درست کردن دمنوش سیب و دارچین + خواص مواد تشکیل دهندهگ

 سیب را می توان برای برطرف کردن اسهال حتی برای کودکان بکار برد
سیب را می توان برای برطرف کردن اسهال حتی برای کودکان بکار برد

دمنوش سیب و دارچین به خاطر رایحه ی دلنشینی که دارد بسیار آرامش بخش و برای رفع خستگی مناسب است و البته شما در یک فنجان از این دمنوش ، تمامی خواص سیب و دارچین را خواهید داشت .

مواد مورد نیاز برای درست کردن دمنوش سیب و دارچین

  •  آب سیب ترش: دوسوم پیمانه
  • چوب دارچین: ۴ تکه
  • پودر دارچین: یک دوم قاشق چای خوری
  • پودر زنجبیل: یک دوم قاشق چای خوری
  • هل: ۷ عدد

روش درست کردن دمنوش دارچین و سیب:

۱٫ چوب و پودر دارچین، پودر زنجبیل و هل را در آب سیب که از قبل گرم شده (در هنگام گرم کردن آب سیب دقت کنید که اگر بیش از حد حرارت بدهید شیرینی و عطر آن از بین می رود، تا ۷۰ درجه سانتی گراد حرارت کافیست)، بریزید و به مدت ۳ دقیقه روی حرارت مستقیم اجاق بگذارید. سپس از صافی رد کرده و سرو کنید.

ابزاری که برای تهیه این نوشیدنی استفاده می شود فرنچ پرس نام دارد که وسیله ای برای تهیه قهوه و چای است. با استفاده از این ابزار می توانید تمام دم نوش های گیاهی دلخواه را دم کنید.

خواص دارچین :

  • خواص دارچین برای چربی سوزی مفید است
  • دارچین برای درمان گرفتگی عضلات، استفراغ، اسهال، عفونت، سرماخوردگی، بی اشتهایی و اختلال نعوظ استفاده می شود
  • می تواند در مقابله با عفونت های باکتریایی و قارچی کمک کند
  • برای پیشگیری از آلزایمر مفید است
  • دارچین برای جلوگیری از کپک زدگی مواد غذایی مفید است
  • برای درمان برفک دهان مفید است
  • برای سهیل گردش خون مفید است

خواص زنجبیل

  •  زنجبیل اختلالات گوارشی را بهبود می‌بخشد
  • بیماری‌ها را درمان می‌کند
  • درد و التهاب را کاهش می‌دهد
  • قدرت سیستم ایمنی بدن را افزایش می‌دهد
  • از سرطان جلوگیری می‌کند
  • به کاهش وزن کمک می‌کند
  • زنجبیل داروی مقوی غرایز جنسی است

خواص هل

  • هل؛ ضدافسردگی و نشاط آور است
  • مالیدن روغن هل به گردن و پس سر موجب رفع سردردهای سوداوی میشود
  • هل موجب باز شدن مجاری درون کبد و طحال می شود
  • بوی نامطبوع دهان(مثل بوی سیر و پیاز) را از بین می برد
  • هل اشتها را تحریک می کند
  • معده و روده ها را تقویت می کنند
  • عمل هضم غذا را بهبود می بخشد
  • موجب تسکین کولیت، سوءهاضمه، باد نفخ، حالت تهوع و بی حالی شده و مانع ترشح زیاد اسید معده می شود
  • سینوس ها و برونش ها، بینی و سینه را از خلط و ترشحات اضافی پاک می کنند
  • تقویت کنده قلب و بدن است

خواص و فواید سیب

  • خشکی پوست، ترک خوردگی پوست، رنگ پریدگی و بسیاری از بیماری‌های پوستی طولانی و مزمن را از بین می برد
  • مصرف آن برای مبتلایان به درد مفاصل و نقرس توصیه می‌گردد
  • برای کسانی که کارهای فکری انجام می‌دهند مفید می‌ باشد
  • هنگام جویدن باکتری‌های دهان را از بین برده و دندان‌ ها و لثه‌ ها را تمیز می‌کنند
  • آنهایی که بیشتر سیب می خورند کمتر دچار سرما خوردگی یا عفونتهای قسمتهای فوقانی دستگاه تنفسی شده و عموماً کمتر بیمارمی شوند
  • خوردن سیب خام تأثیر آرام بخشی بر دستگاه اعصاب دارد
  • خوردن سیب و حتی بو کردن سیب، باعث کاهش فشار خون می‌شود
  • به کاهش میزان کلسترول خون کمک می کند
  • یک عدد سیب باعث می شود که قند خون یا همان گلوکز خون ثابت بماند
  • دم کرده برگ درخت سیب ادرار آور است
  • سیب حرارت را از بدن خارج می سازد
  • برای درمان زخم ها است و خوردن سیب با پوست در رفع چاقی مفید است
  • سیب را می توان برای برطرف کردن اسهال حتی برای کودکان بکار برد

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا